Choose your premium plan


Monthly
Yearly

If I pay yearly, do I get a discount?

Definitely! If you choose to pay yearly, not only will you make great use of premium features but also you will get a discount of up to 38%.

Can I upgrade my account at any time?

Yes! You can start with our free package and upgrade anytime to enjoy premium features.

How will I be charged?

You will be reminded to renew your membership 7 days before your expiration.

How do refunds work?

Upon request, we will issue a refund at the moment of the request for all upcoming periods. You will just need to contact us and we will take of everything.

Starter

Free
  • Basic Features
  • Basic Redirection Filters
  • 88 URLs allowed
  • Limited URL Customization
  • Advertisement
  • Limited Support
  •  
Ndaftar saiki

Professional

$4.99
  • Fitur Premium
  • Custom Splash Pages
  • Custom Overlay Pages
  • Event Tracking
  • Unlimited URLs
  • URL Customization
  • Export Data
  • No Advertisements
  • Prioritized Support
Go Pro

Starter

Free
  • Basic Features
  • Basic Redirection Filters
  • 88 URLs allowed
  • Limited URL Customization
  • Advertisement
  • Limited Support
  •  
Ndaftar saiki
Save 38%

Professional

$36.99
  • Fitur Premium
  • Custom Splash Pages
  • Custom Overlay Pages
  • Event Tracking
  • Unlimited URLs
  • Limited URL Customization
  • Export Data
  • No Advertisements
  • Prioritized Support
Go Pro

Link Controls

Kontrol Privasi

Manajemen Link

Dasbor Kuat

Fitur Premium

Statistik

Ngontrol saben lan kabeh. Kontrol lengkap ing pranala sampeyan

Kanthi anggota premium kita, sampeyan bakal duwe kontrol lengkap ing pranala sampeyan. Iki tegese sampeyan bisa ngganti tujuan kapan wae sampeyan pengin. Nambah, ngganti utawa mbusak saringan apa wae, kapan wae.


Premium Features. All Yours.

Target Pelanggan

Target kedhaftar adhedhasar lokasi lan piranti lan pangalihan menyang kaca khusus kanggo nambah konversi.

Custom Landing Page

Nggawe kaca kebangkrutan adat kanggo ningkataké produk utawa layanan ing ngarep lan entuk pangguna ing kampanye marketing.

Overlays

Gunakake tool overlay kita kanggo nampilake kabar sing ora nyenengake ing situs web target. Cara sampurna kanggo ngirim pesen menyang pelanggan utawa mbukak kampanye promosi.


Event Tracking

Nambah piksel khusus saka panyedhiya kayata Facebook lan acara trek nalika lagi kedadeyan.

Premium Aliases

Minangka keanggotaan premium, sampeyan bakal bisa milih alias premium kanggo tautan saka dhaptar akun alias.

Robust API

Gunakake API kuat kita kanggo mbangun aplikasi khusus utawa ngluwihi aplikasi sampeyan dhewe kanthi alat sing kuat.